Trebate kvalitetan i hitan prijevod? Ne znate kome se obratiti?
Kontaktirajte nas s povjerenjem i zatražite besplatnu procjenu vašeg teksta.
  • hrvatski
  • talijanski
  • engleski
  • njemački

 

KONTAKT INFO

Plusing d.o.o.
Glagoljaša 18
52466 Novigrad
OIB 85831576905

Tel: 00385 91 506 0197

info@plusing-prijevodi.hr

 

Popust od 20% na sve prijevode i lekture!

Važnost kvalitetnog prijevoda marketinških materijala (internet stranica, prospekta…) u turizmu i važnost kvalitetnog dobavljača prevoditeljskih usluga

Opisni tekst i sam prijevod  ključni su faktori u prijenosu informacija krajnjem korisniku/klijentu. Krajnji korisnik mora dobiti točnu informaciju usluga i proizvoda koje traži i za koje je spreman platiti. Upravo zato je važna i razina ulaganja u kvalitetan prijevod marketinških materijala.
Prijevodi su nažalost još uvijek podcijenjeni i kupci ponekad nisu svjesni činjenice da je kvaliteta usluge investicija u sam proizvod i prodaju istoga. Kvalitetan prijevod je dodatna vrijednost proizvodima/uslugama, a odabir vrhunskog dobavljača prijevoda je veliki korak ka uspjehu poslovanja.

Internet stranice kao prozor na svijet

Danas najrasprostranjeniji vid marketinške promocije, predstavljanje putem Interneta, mora biti jasan, točan i razumljiv. To podrazumijeva kvalitetan dizajn, kvalitetne tekstove i naravno, kvalitetne prijevode bez kojih strani klijenti neće moći razumjeti sadržaj.

Prijevod marketinških materijala i priprema za turističku sezonu - popust od 10% za narudžbe do 30.6.2011.

Bliži se turistička sezona i gosti polako pretražuju Internet stranice, posjećuju sajmove u potrazi za kvalitetnim informacijama.  Pripremili smo posebnu akciju gdje za sve narudžbe prijevoda iz područja turizma do 30.063.2011. odobravamo popust od 10%. Obratite nam se s povjerenjem i dostavite nam svoj materijal za prijevod na e-mail:
info@plusing-prijevodi.hr ili putem on-line formulara na našim stranicama.